Het gezicht achter Expeditievoertuigen

De drijvende kracht achter Expeditievoertuigen is Hugo Kupper, een avonturier en techneut in hart en nieren. Deze elementen hebben elkaar gevonden en bleken een uitstekende match te zijn voor het bouwen van expeditievoertuigen.

2014-04-05 15.20.26

Van huis uit ben ik opgegroeid in de caravanbouw. Binnen ons polyesterbedrijf hebben we verschillende caravans ontwikkeld en gebouwd.
Mijn voorliefde voor reizen en voertuigen was er altijd al. Op mijn vijftiende maakte ik m’n eerste trekking door Siberië en in die tijd heb ook mijn eerste Land Rover verbouwd. Vervolgens heb ik zelf mijn eerste camper-truck gebouwd. Mijn technische achtergrond vanuit de werktuigbouwkunde heeft ervoor gezorgd dat ik het bouwen van expeditievoertuigen verder ben gaan professionaliseren. Al met al is 21 jaar geleden hier de basis gelegd voor het huidige bedrijf Expeditievoertuigen.

Contact

2014-04-05 15.20.26
Hugo Kupper
Eigenaar
Expeditievoertuigen

Bedrijfsgegevens

Expeditievoertuigen Venneslatweg 19 7151 HD Eibergen expeditie@expeditievoertuigen.nl Tel. nr.: 06 1090 8386